duminică, 9 iunie 2013

Iubeste-o, doar iubeste-o!

    Te-ai intrebat vreodata de ce o iubesti? Sau poate nici macar nu stii ca o iubesti, nu te-ai gandit prea mult la asta… Dar da, o iubesti. E mult pana iti dai seama si te sperii si poate ti-e frica. Chiar daca esti barbat si prea putine lucruri te mai sperie. Dar cu dragostea…e mai complicat.
   
    Cand ai vazut-o prima data…ti-a placut, normal. Pentru ca e frumoasa si pentru ca ti-a zambit cald. I-ai zambit si tu. Oricum erai deja fericit, dar cand ai vazut-o pe ea, fericirea a fost completa. Cand ai vazut-o a doua oara, te-a bulversat putin. Pesemne nu te asteptai s-o revezi atat de curand. Dar ea a venit, ca o adiere calda si parfumata, cu zambetul ei larg, ce aducea fericire. Te-ai uitat la ea, pentru ca ai recunoscut-o si apoi te-ai uitat iar, dar cu o alta privire. Una care o analiza, care voia sa-i fotografieze si memoreze fata frumoasa. Atunci ai stiut ca nu mai ai scapare si ca o vei iubi…

    De ce s-o iubesti ? Pai, pentru toate lucrurile care o inconjoara. Pentru modul simplu, natural in care a aparut in viata ta. Pentru ca e exact cum iti doreai tu: frumoasa, desteapta, cu capul pe umeri, modesta, luptatoare. Pentru ca pare fragila, dar nu se da batuta niciodata, oricat de greu i-ar fi. Si pentru ca vede mereu partea plina a paharului, pentru ca debordeaza de optimism si stie sa te mobilizeze si pe tine, chiar si fara a-ti spune prea multe. Si pentru ca nu ti-a ajuns sa o vezi o data, de doua ori, ci vrei mai mult, mult mai mult. Si…pentru ca inca nu i-ai uitat fata luminoasa. Deci iubeste-o, doar iubeste-o !

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Hmmm...nu stiu ce sa zic. Nu am raspunsul la intrebarea asta, din pacate.

      Ștergere
    2. Ma gandesc ca poate nu e persoana potrivita...

      Ștergere
    3. Ei... e o intrebare dificila. Nu cred ca ar trebui sa iubim doar anumite persoane, nici nu avem cum, nu putem comanda dragostea doar pentru anumite situatii. Ar fi fost frumos sa fie reciproc ce ai scris tu, atat :)

      Ștergere
    4. Mda, ar fi ideal :) Si la un moment dat, se intampla si idealul asta :)

      Ștergere